Cuina d'avui a prop teu !


restaurant entrepans catering botigues

SERVEI A DOMICILI I PER ENCÀRREC A CASES RURALS
Les cases rurals i apartaments turístics de la Garrotxa ja disposen d'un servei de menjar a domicili per als seus clients.
Per encàrrec els oferim servei d'esmorzars, dinars i sopars i els clients reben servei a la carta i servei d'habitació.

B-CREK som una marca de menjar i serveis basada en la qualitat i la proximitat dels productes per oferir una alimentació natural i equilibrada. Oferim serveis en les àrees de Restaurants, Entrepans, Caterings i Domicilis.

B-CREK RESTAURANT SOLFA
RESTAURANTS ofereix cuina basada en productes de la comarca seguint el concepte de servei ràpid i alhora menjar de qualitat.

B-CREK RESTAURANT PLAÇA CLARÀ
ENTREPANS ofereix amanides, plats combinats, entrepans i sucs 100% naturals.

B-CREK CATERING
CATERINGS ofereix servei a particulars, a empreses i en espais associats on es celebren banquets per festes i celebracions.

B-CREK DOMICILI
DOMICILIS reparteix les comandes dels productes i plats preparats B-CREK a 10Km amb servei inmediat i temps d'espera de màxim 45 minuts i per encàrrec fins a un radi de 30 KM d'Olot per satisfer els gustos per la cuina vegetariana, variada, integral, celíaca, macrobiòtica, vegana, …

B-CREK Catering
Carrer Madrid, 222
675 84 02 77
Olot


Plats Vegetarians - Plats Vegans
Google - BCREK Facebook - B-CREK Twitter - B-CREK Foursquare - B-CREK

Obert 365 dies l'any

Restaurant Olot - Menjar Natural - Entrepans Olot - Plats 100% Vegetals - Pícnics - Celebracions - Enquesta Satisfacció - Empresa Sostenible - Cases Ruralsinfo@bcrek.com · France TV · Bcrek