Cuida el teu estómac !

NOTA DEL DIETISTA

estomac4

Alcohol i la carn processada podrien augmentar el risc de càncer d’estómac
L’alcohol, les carns processades (com les salsitxes, el pernil i la cansalada) i l’excés de pes podrien augmentar el risc d’una persona de càncer d’estómac, troba una revisió recent. El càncer d’estómac és el cinquè càncer més comú en el món, la tercera causa més comuna de mort per càncer, segons l’informe.

A més, el risc sembla augmentar a mesura que una persona beu més alcohol, menja més carn processada o puja més de pes, afirma la revisió, publicada per l’Institut Americà per a la Investigació del Càncer i el Fons Mundial per a la Investigació del Càncer.

Dietista Sergi Mateo
B-CREK Salut
www.sergimateobatalle.com


Bibliografia

1- American Institute for Cancer Research
www.aicr.org

2- World Cancer Research Fund International
www.wcrf.org

Escriu un comentari

La teva direcció email no serà publicada.


*