Sucs Verds ??!!

Aviat  SUCS VERDS a B-CREK
Aquest estiu Sucs Verds amb la garantia de  B-CREK Salut !!
Gràcies a Sergi Mateo i Pol Cabanes !!
Verdures i fruites ecològiques i de proximitat. Descobreix l’extraordinari potencial nutritiu dels batuts verds.

Fresh green vegetables with spinach smoothies

1- Triem una base
Aigua, llet vegetal, aigua de coco

2- Triem un vegetal verd
Enciam/Espinaca
Canonges/Bleda
Rúcula/Juliverd
Col/Cilantro (Coriandre)
Fulla de remolatxa/Fulles d’api
Berros/…

3- Triem una fruita del mateix tipus
Dolç/Àcid
Plàtan/Cítrics
Caqui/Pinya
Xirimoia/granada
Figues/Kiwi, maduixes, …

4- Afegim un sabor opcional
Gengibre/Llimona
Juliverd/Canela
Cilantre/Vainilla

5- Afegim un superaliment
Herba de blat/Maca
Chlorella/Cacao
Espirulina/Algarroba, Mesquite, Lúcuma, …

6- Afegim el dolç opcional
Estèvia/Sirope de Àgave
Sucre de coco/Sirope de Yacón
Dàtils/Figues
Panses/Fruits secs

7- Extrusionem …. i a gaudir la vida sana !!!
Bibliografia

La Revolución Verde !!

Victòria Boutenko, la creadora dels batuts verds (smoothies), aporta en aquesta obra la informació essencial sobre aquesta revolucionària manera de consumir vegetals de fulla verda, així com una gran varietat de senzilles receptes. Gràcies al fet que requereix molt poc temps de preparació, aquesta saborosa i nutritiva beguda es converteix en la forma més senzilla de reintroduir en la nostra dieta les fruites, hortalisses i verdures de fulla que portem tant de temps oblidades. A més, les dues-centes receptes incloses ens ofereixen la manera més simple i deliciosa d’ingerir crus tots aquests vegetals que ens aporten els nutrients que el nostre organisme anhela i necessita. Victòria Boutenko, pionera en el camp de l’alimentació crudívora, ens facilita la tasca de consumir verdures de fulla a través d’una simple i eficaç proposta que ens permetrà obtenir òptims beneficis nutricionals. El consum d’aliments processats i «menjar ràpid», combinat amb l’excés de treball, la sensació d’estrès i el costum de menjar a tota velocitat, provoca que molt pocs de nosaltres aconseguim seguir una dieta equilibrada enmig de la ferotge competitivitat que caracteritza la nostra vida actual. I encara que no patim cap malaltia, és possible que sí experimentem falta de concentració, insomni o qualsevol altre símptoma derivat de la deficiència nutricional. Smoothie: la revolució verda pretén acabar amb aquesta epidèmia silenciosa i ajudar-nos a recuperar l’equilibri i la salut amb les seves genials receptes de batuts verds.

Compra’l ara a Amazon !!
Smoothie. La Revolución Verde (Nutrición y salud)Smoothie. La Revolución Verde

B-CREK
Per una alimentació sana, natural i equilibrada
www.bcrek.com

1 Comment on Sucs Verds ??!!

  1. Molt bona feina Josep !

Escriu un comentari

La teva direcció email no serà publicada.


*