juny 2016

B-CREK Croquetes

20160618_161416
-CREK LAB Primeres proves per les noves croquetes d’Olot amb tofu i shitakes

B-CREK CROQUETES 100 % VEGETALS

Avui Tofu & Shitake

Posem a foc lent els shitakes amb ceba i afegim el tofu . Preparem una masa amb el shitakes, tofu, soja, aigua de mar i nigari  ben triturat fins a una textura fina. Afegim en altre bol el pa ratllat, copos de civada, almidó de tapioca i una barreja de farines d’arròs i blat integral. A la masa inicial afegim oli d’oliva , all, pebre negra, sal marina integral i shoyu. Fem les formes i les arrebossem amb la segona preparació i ja ho podem fregir.

Llegeix més

Proteïnes vegetals ?  

vegan3
Hamburguesa vegana ó vegetariana ara també elaborada amb QUORN

Els aliments rics en proteïnes sempre han gaudit de gran popularitat entre les persones que porten una vida activa. Quan s’examina l’efecte de les proteïnes en el cos humà, és fàcil veure per què: les proteïnes es componen d’aminoàcids essencials que constitueixen la base fonamental dels ossos, els músculs i la sang.

Llegeix més

Dieta per canviar el món !

BCREK-dillunssensecarn-Paul-McCartney
Alguns famosos es sumen al moviment del Meat Free Monday, com és el cas de Paul McCartney

Meat Free Monday, ‘Dilluns sense carn’ és el moviment més universal que ens convida a eliminar la carn en tots els àpats els dilluns.

Meat Free Monday és una oportunitat per cuidar-nos més i començar la setmana de manera més saludable. Tot un referent per a les persones que aposten per conciliar una vida pro-vegana de forma regular, a més de fomentar l’interès de la població per mantenir una alimentació saludable i vegetariana voluntàriament.

Llegeix més