març 2016

Avui toca Carxofa !

20160321_181219-1600

AVUI TOCA CARXOFA !

Cynara scolynus. Les carxofes que mengem són el capoll de les flors de la planta, és a dir, és de les poques verdures de flor que es consumeixen de forma habitual amb la coliflor i el bròquil.

BENEFICIS NUTRICIONALS
Des del punt de vista nutricional, la carxofa és rica en minerals i oligoelements (potassi, fòsfor, coure i zinc). D’altra banda, estimula el trànsit intestinal per l’acció de les fibres que conté. En ser més rica en hidrats de carboni i en proteïnes que la majoria de les verdures, la carxofa és també una mica més energètica.

Llegeix més

Avui toca fonoll !

fonoll-1-1600
AVUI TOCA FONOLL !

Foeniculum vulgare. El fonoll ha estat utilitzat des de temps ancestrals per tractar diferents malalties i condicions. Entre les propietats més conegudes del fonoll podem esmentar:

Un dels usos més coneguts del fonoll és la seva propietat per reduir la gana. No només era utilitzat durant la batalla, sinó també pels monjos que l’utilitzaven en èpoques de dejuni. Una altra de les propietats del fonoll és la seva habilitat per reduir el son.
Al llarg dels segles, el fonoll ha estat utilitzat per regular la menstruació i tractar els còlics a causa del fitoestrogen.

Llegeix més

Nou Suc VioXEF Vida !

20160309_144615-1200 Disponible el suc VioXEF Vida ! 100% natural de curta durada sense conservants ni alteracions d’alta pressió. Remolatxa, taronja, poma, pastanaga, llima, gingebre, alfàbrega, menta i aigua de mar. En exclusiva per B-CREK ja està disponible per encàrrec i venta a domicili el nou suc vermell. Només cal que truqueu als telèfons de la marca als locals d’Olot 972 26 83 37 ó 972 26 65 86   Available VioXEF Life! juice 100% natural without preservatives or short-term changes of high pressure. Beetroot, orange, apple, carrot, lime, ginger, basil, mint and sea water.
Llegeix més