juliol 2015

Ingredients per a un esmorzar saludable

Els ingredients necessaris que hauriem de tenir al rebost per a un esmorzar saludable:

Cereals integrals. Arròs integral, flocs de civada, flocs de sègol, flocs de blat de moro no transgènic (s’ha afegit de manera artificial gens que no els són propis), pa integral, de sègol o d’espelta que hagin estat elaborats per una fleca.  Evitar els cereals d’esmorzar que en l’envàs hi aparegui la imatge d’una dona realitzant esport o de dibuixos i plens de coloraines, ja que aquests NO són aconsellats per portar una alimentació saludable.desayuno

Llegeix més

B-CREK Vida !

Biochef CAT

Per què són tan especials els sucs verds?

En els últims anys els sucs verds s’han fet molt populars a tot el món, però el veritable poder curatiu del suc verd va ser descobert pels fundadors de la medicina natural fa dècades: el Dr. Norman Walker, Ann Wigmore i el Dr. Max Gerson.

Durant anys, aquests experts en medicina natural han utilitzat els sucs verds i especialment l’herba de blat, per combatre el càncer i malalties cròniques.
Els extractors de suc en fred o cold press són els únics extractors que permeten obtenir el suc de vegetals verds de forma eficient, gràcies al seu mètode d’extracció que premsa suaument els ingredients sense generar calor.

Llegeix més