abril 2015

Recomanacions de sucre

La OMS (Organització Mundial de la Salut) recomana ingerir no més del 5% del total de les calories de la dieta, uns 25 grams de sucre al dia. Unes 6 culleradetes de café/dia aprox.

azucar-600

Les ingestes excessives de sucres s’han relacionat directament amb més càries, més obesitat i amb un major risc de malalties cròniques.

Llegeix més

Lasanya de verdures

¡ Gràcies per enviar i compartir receptes !

Avui dilluns sense carn hem rebut aquesta: Lasagna de verdures !! Si aquesta recepta rep prous votacions i comentaris la proposarem com a plat del dia ;-))

dillunssensecarn-bcrek4

Reemplaçar la pasta blanca amb fines capes d’albergínia rostida no només redueix el contingut de calories i carbohidrats, sinó també fa que sigui lliure de gluten.

Llegeix més

Les dietes vegetarianes i veganes són beneficioses per a la nostre salut

En el juliol de 2009 es va publicar un document de l’Associació Americana de Dietètica que va declarar que les dietes vegetarianes adequadament planificades, incloses les dietes totalment vegetarianes o veganes, són saludables, nutricionalment adequades, i poden proporcionar beneficis per a la salut en la prevenció i en el tractament de certes malalties.foto ensalada

Llegeix més